en English

LED-strømforsyning giver en vis metode til spændingsdeling til at opfylde LED Strip Lights/Neon LED Flex har brug for.

Filtrer pulserende jævnspænding til en ren jævnstrømsspænding til LED Strip Lights/Neon LED Flex brug. Skift vekselspænding til pulserende jævnspænding med enten halvbølge eller fuld-bølge ensretning. Reguler strømforsyningens output i forhold til den påførte belastning.

LED Strip Connect

LED Strip Connect

 

En strømforsyning er et elektronisk kredsløb, der konverterer spændingen af ​​en vekselstrøm (AC) til en jævnstrøm (DC) spænding. Det består grundlæggende af følgende elementer: transformer-, ensretter-, filter- og regulatorkredsløb.

LEDVV kan tilbyde LED switch power, vandtæt switch power, regntæt switch power til forskellige slags LED-lys.
Hver af kontakten magt er ekstremt sikker og stabil efter 5 gange test. LED-strømforsyning som et af vores LED-lystilbehør vinder kundens gunst ved sin høje effektivitet, pålidelighed og lange levetid. Indbygget beskyttelse mod overspænding, overstrøm og kortslutning. PWM-design, sørg for stabilitet og høj effektivitet af strømforsyningen. Konstant spændingsoutput, antag stabil strømforsyning til LED-belysning for at nå lang levetid. Anti-jamming, bestået EMC-test, bølge mindre end 20MV.
Alle vores kræfter har ISO9001, CE, FC, ROHS certificering. Vores switch-beføjelser er meget udbredt inden for industriel automatisering, indendørs og udendørs LED-belysning, LED-lysteknik.
Strømforsyningsdetaljer

Strømforsyningsdetaljer

Uanset om du bygger dine egne LED Strip-lys, reparerer og eftermonterer eksisterende LED-armaturer eller køber nye Neon LED-lys, skal du finde den rigtige strømkilde til dine LED-produkter.

Det er ikke svært at vælge led lys strømforsyning.

LED Strip eller Neon LED Flex normalt med input på DC5V, DC12V eller DC24V, det er meget vigtigt ikke at lave forkert spænding. Når du bygger et LED-armatur eller udskifter en dårlig strømforsyning, er det vigtigt først at verificere, at udgangsspændingen er kompatibel med LED-spændingen. LED-produkter med indbyggede strømregulatorer vil normalt være ret gode til at specificere hvilken indgangsspænding der skal bruges.

Eller LED-armaturen vil ikke fungere, nogle gange vil den blive ødelagt.

Når du har bekræftet spændingen, skal du finde ud af, hvor mange watt dit lys vil bruge. Sørg for at have en tilstrækkelig stor strømforsyning ved at give dig selv en 20%-pude over den samlede watt, du beregner fra dine LED'er. Hvis du håber at køre mere end et lys fra én strømforsyning, skal du summere wattforbruget for at finde det samlede brugte watt. Dette kan nemt gøres ved at gange din samlede watt med 1.2 og derefter finde en strømforsyning, der er normeret til den effekt.

For eksempel skal 80w indendørs LED Strip bruge 1 stk 100w strømforsyning

Hvis dine LED'er kan dæmpes, og du gerne vil justere deres lysstyrke, skal du sørge for at vælge en strømforsyning, der har dæmpningsmuligheder. Strømforsyningsspecifikationerne bør angive, om en strømkilde er dæmpbar eller ej, og hvilken lysdæmperkontroltype den bruger.

Løsningen til Normal Strømforsyning + Lysdæmper Controller vil give en bedre dæmpningsfunktion. Fordi dæmpende strømforsyning altid kontrollerer lysstyrken ved at justere strøm, som ikke er nøjagtige.

Hvis du ønsker mere assistent besøg og kontakt os LEDVV