en English

LEDVV er leverandør af Wholesale LED strips lavet med materialer af høj kvalitet og en fantastisk produktion behandle.

LED-stribelys er i øjeblikket en af ​​de mest populære lyskilder, især blandt gør-det-selv-projekters entusiaster, da de er lavprofilerede, nemme at sætte op, energieffektive og ekstremt alsidige. De bruges almindeligvis til kabinetbelysning, til skærme eller som omgivende belysning blandet med andre lyskilder.

Lad os tage et kig på, hvad de præcist er, og hvordan de er produceret.

led trappekantprofil

led trappekantprofil

Vores produktionsproces har i vid udstrækning været anvendt automatiserede maskiner,

LED-pakkemaskine, LED-indkapslingsmaskine, SMD Reflow Owen-maskine, SMT-maskine, loddepasta-printermaskine, ekstruderingsmaskine, aldringstestmaskine osv.

Alle disse maskiner sikrer os en stærk produktionskapacitet og perfekt kvalitetsydelse.

Hvad mere er, LEDVV er altid på forkant med markedet, tæt fokuseret på markedets efterspørgsel og fører belysningstrends.

Nu LEDVV er ved at blive en af ​​de mest magtfulde og berømte OEM/ODM LED-produktproducenter i Kina.

Musiktilstand LED Strip

Musiktilstand LED Strip

Produktionsprocessen for fleksible LED-strimler (det vil sige FPC-strimler) som følger:

1. Udskrivning af loddepasta. Efter at loddepastaen er varmet op, rør den og læg derefter en lille mængde på stencilen på trykkemaskinen. Mængden skal være 3/2 af loddepastaen, når gummiskraberen rykker frem. *Vær opmærksom på FPC'en efter en prøveudskrivning Om loddepastaen ved LED-pudepositionen er fuld, om der er mindre eller mere tin, og vær også opmærksom på om der er en kortslutning. tilstand. Dette tjek er meget kritisk, og hvis kontrollen ikke er streng, vil det senere resultere i dårlig kvalitet.

2. Patch. Sæt den trykte FPC på armaturet og før automatisk brættet til placeringspositionen. Placeringsmaskinens program er forprogrammeret. Så længe der ikke er problemer med placeringen af ​​én bræt, vil produktionen være stabil senere. Det, der skal bemærkes her, er, at LED'ens polaritet og modstandsværdien af ​​chipmodstanden ikke skal forveksles. En anden ting at bemærke er, at monteringspositionen ikke bør flyttes.

3. Mellemliggende inspektionsforbindelser. Skal være opmærksom på at kontrollere polariteten af ​​LED'en på LED-strimlen (om den er vendt), om monteringen er forskudt, om der er kortslutning, om modstandsværdien er korrekt osv.

4. Reflow lodning. Det skal her bemærkes, at tilbageløbstemperaturen skal være godt kontrolleret. Hvis den er for lav, vil loddepastaen ikke smelte, og der vil forekomme koldlodning; hvis den er for høj, vil FPC let skumme. Forvarmningstemperaturen skal også være passende. Hvis temperaturen er for lav, vil fluxen ikke fordampe fuldstændigt, og der vil være rester efter reflow, hvilket vil påvirke udseendet; Perler.

5. Eftersyn af færdigt produkt. Her skal du tjekke produktets udseende for at se om der er dårlig lodning, loddekugler, kortslutninger og så videre. Derefter er der el-inspektion for at teste, om produktets elektriske ydeevne er intakt, og om parametrene

LEDVV holde sig til tilbud High Quality LED Fleksibel Strip med konkurrencedygtig pris.

LEDVV garanterer, at LED lyset stripper fra materiale eller produktionsfejl med 2-3 års periode fra købsdatoen. Hvis det konstateres defekt, vil vi reparere eller udskifte LED Strip Light. Denne garanti dækker ikke skader på udseendet eller skader forårsaget af handling, ulykker, misbrug, misbrug, uagtsomhed, kommerciel brug eller ændring af produktet eller nogen del heraf. Denne garanti dækker ikke skader forårsaget af forkert betjening eller vedligeholdelse, tilslutning til en forkert strømforsyning eller forsøg på at reparere af andre end den facilitet, der er autoriseret af LEDVV at reparere produktet.

Reparation eller udskiftning under denne garanti er kundens eksklusive retsmiddel. LEDVV er ikke ansvarlig for tilfældige skader eller følgeskader i strid med nogen udtrykkelig eller stiltiende garanti for produktet, og medmindre det er forbudt i henhold til gældende lov, skal enhver stiltiende garanti for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål med produktet være gyldig i varigheden af ​​produktet. denne begrænsede garanti.

Kun LEDVV kan ændre, ændre eller modificere denne begrænsede garanti, og enhver sådan ændring, ændring eller modifikation skal være skriftlig og udstedt af LEDVV. For garantiservice og forsendelsesoplysninger, send venligst til [e-mail beskyttet].

Endelig er standardgarantiperioden baseret på arbejde 12 timer om dagen. Hvis du har brug for LED Strip-lys til at understøtte arbejdet 24 timer i døgnet, bedes du venligst bekræfte med os på forhånd.