en English

LEDVV is een leverancier van Groothandel LED-strips gemaakt met hoogwaardig materiaal en een geweldige productie Dit proces.

LED-striplampen zijn momenteel een van de meest populaire lichtbronnen, vooral onder liefhebbers van doe-het-zelfprojecten, omdat ze onopvallend, eenvoudig in te stellen, energiezuinig en extreem veelzijdig zijn. Ze worden vaak gebruikt voor kastverlichting, voor displays of als sfeerverlichting gemengd met andere lichtbronnen.

Laten we eens kijken naar wat ze precies zijn en hoe ze worden geproduceerd.

led traprandprofiel

led traprandprofiel

Ons productieproces is op grote schaal toegepast Geautomatiseerde machines,

LED-pakketmachine, LED-inkapselingsmachine, SMD Reflow Owen-machine, SMT-machine, soldeerpasta-printermachine, extrusiemachine, verouderingstestmachine enz.

Al deze machines verzekeren ons een sterke productiecapaciteit en perfecte kwaliteitsprestaties.

Wat nog meer, LEDVV loopt altijd voorop in de markt, is nauw gefocust op de marktvraag en leidt de verlichtingstrends.

Nu LEDVV wordt een van de krachtigste en beroemdste OEM / ODM LED-productfabrikanten in China.

Muziekmodus LED-strip

Muziekmodus LED-strip

Het productieproces van flexibele LED-strips (dat zijn FPC-strips) als volgt:

1. Soldeerpasta afdrukken. Nadat de soldeerpasta is opgewarmd, roert u deze en doet u een kleine hoeveelheid op het sjabloon van de drukmachine. De hoeveelheid moet 3/2 van de soldeerpasta zijn wanneer de rakel naar voren komt. *Let op de FPC na een proefdruk Of de soldeerpasta op de LED-padpositie vol is, of er minder of meer tin is, en let ook op of er een kortsluiting is. voorwaarde. Deze controle is zeer kritisch en als de controle niet streng is, zal dit later resulteren in slechte kwaliteit.

2. Patchen. Plaats de afgedrukte FPC op het armatuur en voer het bord automatisch naar de plaatsingspositie. Het programma van de plaatsingsmachine is voorgeprogrammeerd. Zolang er geen probleem is met het plaatsen van één plank, zal de productie later stabiel zijn. Wat hier moet worden opgemerkt, is dat de polariteit van de LED en de weerstandswaarde van de chipweerstand niet moeten worden verward. Een ander ding om op te merken is dat de montagepositie niet mag worden verschoven.

3. Tussenliggende inspectielinks. Let op: controleer de polariteit van de LED op de LED-strip (of deze is omgekeerd), of de montage is verschoven, of er een kortsluiting is, of de weerstandswaarde correct is, enz.

4. Reflow-solderen. Hierbij moet worden opgemerkt dat de reflow-temperatuur goed moet worden gecontroleerd. Als het te laag is, zal de soldeerpasta niet smelten en zal koudsolderen plaatsvinden; als het te hoog is, zal FPC gemakkelijk schuimen. Ook moet de voorverwarmtemperatuur geschikt zijn. Als de temperatuur te laag is, zal de flux niet volledig verdampen en zullen er resten zijn na reflow, die het uiterlijk zullen beïnvloeden; Kralen.

5. Eindproductinspectie. Hier moet u het uiterlijk van het product controleren om te zien of er slecht gesoldeerd is, soldeerballen, kortsluiting, enzovoort. Dan is er een elektrische inspectie om te testen of de elektrische prestaties van het product intact zijn en of de parameters:

LEDVV blijf bij Aanbieding Hoge kwaliteit LED Flexibel Strip met concurrerende prijs.

LEDVV garandeert dat de LED-lichtstrip materiaal- of productiefouten vertoont met een periode van 2-3 jaar vanaf de aankoopdatum. Als het defect wordt vastgesteld, zullen we de LED Strip Light repareren of vervangen. Deze garantie dekt geen uiterlijke schade of schade veroorzaakt door handelingen, ongevallen, verkeerd gebruik, misbruik, nalatigheid, commercieel gebruik of wijziging van het product of enig onderdeel daarvan. Deze garantie dekt geen schade die is veroorzaakt door onjuiste bediening of onderhoud, aansluiting op een onjuiste voeding of pogingen tot reparatie door iemand anders dan de faciliteit die is geautoriseerd door LEDVV om het product te repareren.

Reparatie of vervanging onder deze garantie is het exclusieve verhaal van de klant. LEDVV is niet aansprakelijk voor enige incidentele of gevolgschade in strijd met enige uitdrukkelijke of impliciete garantie van het product, en tenzij verboden door de toepasselijke wetgeving, is elke impliciete garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel van het product geldig voor de duur van deze beperkte garantie.

Maar LEDVV mag deze beperkte garantie wijzigen, wijzigen of wijzigen, en elke dergelijke wijziging, wijziging of wijziging moet schriftelijk worden gedaan en worden uitgegeven door: LEDVV. Stuur voor garantieservice en verzendinformatie naar: [e-mail beveiligd]

Ten slotte is de standaard garantieperiode gebaseerd op 12 uur per dag werken. Als u LED-stripverlichting nodig heeft om 24 uur per dag te kunnen werken, dient u dit van tevoren met ons te bevestigen.