en English

En god bar, må absolutt ha god design, god reparasjon, godt lys, så kan ha god atmosfære.

Her kan du se alle våre kunders fantastiske LED-belysningsprosjekter som ble laget med Ecolocity LED-produkter og LED-belysningstilbehør. Fra adresserbart LED Strip Light og Neon LED Flex-prosjekter til DMX LED Stage Light-prosjekter, våre kunder har gjort alt. Bla gjennom disse flotte ferdige prosjektene for å få noen ideer til ditt neste LED-lysdesign.

 

LED-flomlys lyser opp og utvendig bygning med en iøynefallende fargevask.

200w utendørs LED-flomlysdesign med 4 stk multi-chip LED(COB) separat, og sørger for at oppvarmingen fra LED kan utføres raskt og fullstendig, med tykk og sterk aluminiumskropp, over 8.5 kg, kan brukes utendørs i over ti år.

Vi tilbyr 3 års kvalitetsgaranti for 200w Outdoor LED Flood Light, hvis noen av dem mislyktes på grunn av kvalitetsproblem, vil vi sende deler for erstatning gratis, og også betale fraktkostnaden.

200w flomlys

200w flomlys

 

LED-tapebelysning med høy CRI under skapet får frem de sanne fargene til et lyst kjøkken.

En varm, myk glød av lys, der du trenger det, når du trenger det, uten forstyrrende gjenskinn for å vekke andre og uten fumling for å finne lysbryteren i mørket. Ultra Warm White, myk glød (2700-3500K) sengelampe vil lyse opp automatisk med Motion Activated Sensor, guide deg trygt over rommet uten forstyrrende gjenskinn for å vekke andre og uten å famle for å finne lysbryteren i mørket når du står opp av sengen.

Sensor LED Strip mye brukt som nattlys for barn, under skaplys.

LED Strip Light kan tilpasse lengden, med 1 stk sensor + 1 stk adapter.

Underskap høye CRI-tapelys gjør at et fargerikt kjøkken skiller seg ut

Sensor Strip Light

 

Varmhvite stripelys på innsiden av aluminiumskanaler skaper en fantastisk oppkjørsel. Vi er et sett av aluminium ekstrudering, dyp prosessering i en av de tilpassede produksjonstjenestene. Selskapet har avansert dobbel trekkraft ekstruderingsutstyr, høypresisjon CNC fresemaskin, vertikal prosesseringssenter, 10 meter lang profil prosesseringssenter, sag, puncher, dobbelthode sag, stansemaskin, bøyemaskin, boremaskin, tappemaskin og annet mekanisk utstyr.

Plettfri LED-belysning for landskapsstriper omkranser en oppkjørsel

LED landskapsstripebelysning

Vanntette stripelys brukes til dusjnisjebelysning og dusjtakbelysning. SMD5050 LED stripe med lav kjørespenning, miljøvern og energisparing, høy lysstyrke, spredningsvinkel er stor, god konsistens, lavere effekt, lang levetid og andre fordeler. Kontrollbrikken integrert i LED ovenfor blir enklere krets, lite volum, praktisk installasjon. Det er mer trygt å bruke med vanntett skall.

Nisjebelysning for baderom med vanntette LED-lys

Bad Dusj Nisje Belysning

 

Club Tech, Miami leverer en spektakulær adresserbar Neon LED Flex-design med DMX-kontroll.

Adresserbar Neon LED Flex med innebygd IC, kan skape millioner av farger og uten lyspotte. Denne typen DMX Neon Tube bruker FPC (fleksibelt kretskort) for å være monteringskretskort, FPC er mykt materiale, har god ledningsevne, varmeavledning, bøyning, kan bøyes i hvilken som helst form kan tilfeldig vikling, egnet for reklame, dekorativt belysning, enhver kombinasjon av mønstrene.

RGB-strips og DMX-dekodere kontrollerer LED-belysning for nattklubber

Adresserbar Neon LED Flex

3528 led stripe lys bøyd og foldet rundt kurver for å lage tilpasset aksent belysning kan gir Mind Bending Bar og Restaurant Lighting.

Vår SMD LED bruker kobberbase og gulltråd som gir god varmespredning, lang levetid og lavt lysfall. Den fleksible PCB er alle høykvalitets dobbeltlags PCB, minst 2 gram, eller 3 gram i bestemte modeller. LEDVV krever alltid samme beholdernummer SMD-lysdioder for forskjellige produksjonspartier for samme kunde.
LEDVV har Everfine-integreringssfære for å teste fargetemperaturen til innkommende SMD-lysdioder og sette den i QC-postene våre for hver batch. Normalt er 5 MacAdam LED +/-100k
LEDVV kan produsere 3 MacAdam LED Strip/tape som kundeforespørsel.

24V Flex Strip

24V Flex Strip

 

 

Et LED-belysningssystem kan optimaliseres for effektivitet, fotavtrykk, levetid og kostnad ved å variere LED-strømmen og kontrollere temperaturen med en kjøleribbe. For å få best pris og kvalitet krever imidlertid kostnadsytelsen til LED-lys en profesjonell LED-lysprodusent.

Hvis du ønsker å lage LED-lysprosjekter, ta en titt på produktutvalget vårt.

For å lansere et nytt produkt eller kolleksjon på  LEDVV