en English

LED strømforsyning gir noen metode for spenningsdeling for å møte LED Strip Lights/Neon LED Flex behov.

Filtrer pulserende likespenning til en ren likespenning for LED Strip Lights/Neon LED Flex bruk. Endre vekselspenning til pulserende likespenning med enten halvbølge eller full-bølge retting. Reguler strømforsyningen i forhold til den påførte belastningen.

LED Strip Connect

LED Strip Connect

 

En strømforsyning er en elektronisk krets som konverterer spenningen til en vekselstrøm (AC) til en likestrøm (DC) spenning. Den består i utgangspunktet av følgende elementer: transformator-, likeretter-, filter- og regulatorkretser.

LEDVV kan tilby LED-bryterkraft, vanntett bryterstrøm, regntett bryterstrøm til forskjellige typer LED-lys.
Hver av bryterkraften er ekstremt trygg og stabil etterpå 5 ganger testing. LED-strømforsyning som et av våre LED-lystilbehør vinner kundens gunst ved sin høye effektivitet, pålitelighet og lange levetid. Innebygd beskyttelse mot overspenning, overstrøm og kortslutning. PWM-design, sørg for stabilitet og høy effektivitet av strømforsyningen. Konstant spenningsutgang, anta stabil strømforsyning for LED-belysning for å nå lang levetid. Anti-jamming, bestått EMC-test, bølge mindre enn 20MV.
Alle våre krefter har ISO9001, CE, FC, ROHS sertifisering. Våre bryterkrefter er mye brukt i industriell automasjonsfelt, innendørs og utendørs LED-belysning, LED-lysteknikk.
Strømforsyningsdetaljer

Strømforsyningsdetaljer

Enten du bygger dine egne LED Strip-lys, fikser og ettermonterer eksisterende LED-armaturer, eller kjøper nye Neon LED-lys, må du finne riktig strømkilde for LED-produktene dine.

Det er ikke vanskelig å velge strømforsyning til LED-lys.

LED Strip eller Neon LED Flex vanligvis med inngang på DC5V, DC12V eller DC24V, det er veldig viktig å ikke lage feil spenning. Når du bygger en LED-armatur eller skifter ut en dårlig strømforsyning, er det viktig å først kontrollere at utgangsspenningen er kompatibel med LED-spenningen. LED-produkter med innebygde strømregulatorer vil vanligvis være ganske gode når det gjelder å spesifisere hvilken inngangsspenning som skal brukes.

Eller LED-armaturen vil ikke fungere, noen ganger vil den bli ødelagt.

Etter å ha bekreftet spenningen, finn ut hvor mange watt lyset ditt vil forbruke. Sørg for å ha en stor nok strømforsyning ved å gi deg selv en 20% pute over den totale effekten du beregner fra LED-ene dine. Hvis du håper å kjøre mer enn ett lys fra én strømforsyning, må du summere wattene for å finne det totale antallet watt som er brukt. Dette kan enkelt gjøres ved å multiplisere den totale effekten med 1.2 og deretter finne en strømforsyning som er vurdert for den effekten.

For eksempel trenger 80w innendørs LED Strip 1 stk 100w strømforsyning

Hvis lysdiodene dine kan dimmes og du ønsker å justere lysstyrken, sørg for at du velger en strømforsyning som har dimmefunksjoner. Strømforsyningsspesifikasjoner bør angi om en strømkilde kan dimmes eller ikke, og hvilken dimmerkontrolltype den bruker.

Løsningen for normal strømforsyning + dimmerkontroller vil gi en bedre dimmefunksjon. Fordi dimming strømforsyning alltid kontrollere lysstyrken ved å justere strøm som ikke er nøyaktig.

Hvis du ønsker mer assistent besøk og kontakt oss LEDVV