en English

Vi har ett brett urval av kvalitetslinjära LED Neon Flex-produkter och tillbehör för alla belysningsprojekt. Anslut Neon LED Flex Tillverkare http://www.ledvv.com/products/neon-led-strip/

Skär LED Neon Flex

Leta reda på skärmärket på sidan av LED Neon Flex. Detta kommer att betecknas med en vertikal streckad linje. Gör ett jämnt snitt genom LED Neon Flex med hjälp av kraftiga skivor eller en redskapskniv exakt på märket. Om du är utanför märket kan produkten skadas.

Det är absolut nödvändigt att använda ett mycket vasst skärblad för att göra ett rakt snitt. Ett vasst blad hjälper dig att undvika att dra i de interna ledningarna till LED Neon Flex när du skär. Om du sträcker ut eller drar i tråden kan det leda till skadad eller obrukbar LED Neon Flex.

Anslut strömstiftet

Placera LED Neon Flex så att när du tittar på den avskurna änden ligger de två exponerade ledningarna på din högra sida. (På Polar Neon V1 är ledningarna placerade på botten.) Använd en plattång och placera kraftstiftet i tångens käftar så att de vassa, hullingförsedda ändarna på stiftet är vända utåt.

Placera hanströmstiftet så att stiftets ändar är i linje med mitten av de två exponerade ledningarna på den skurna sidan av LED Neon Flex.

Håll LED Neon Flex i ena handen och tången i den andra, tryck in strömstiftet i de exponerade ledningarna på LED Neon Flex med ett jämnt tryck tills det genomskinliga plastklämman i mitten av strömstiftet möter LED Neon Flex skuren ände.

Anslut nätsladden, kontakter och byglar

Använd en värmepistol och värm den gjutna honkontakten något tills plaständen bara är lätt formbar. Placera sedan nätsladden över änden av LED Neon Flex och rikta in de rundade ändarna av hanstiftet med honstiftsöppningarna i nätkabeln. Tryck nu in stiften i nätsladden tills den sitter tätt/tight. Om du vill ha en mer vädertät tätning, applicera en kontinuerlig sträng av silikontätningsmedel runt omkretsen av LED Neon Flex innan du trycker in den i nätkabeln.

Använd samma processer som beskrivs ovan för att fästa kontakter och/eller byglar till den motsatta änden av LED Neon Flex som krävs för ditt projekt. När du har slutfört din löptur, avsluta LED Neon Flex genom att skjuta ett ändlock över den slutliga exponerade snittändan.

Placering av krympslang

Att placera krympslangar kan ge ytterligare väderbeständighet vid LED Neon Flex-skarvanslutningar. Skjut en bit krympslang över varje anslutningspunkt. Placera slangen jämnt över skarvområdet som ska täckas på nätkabeln. På alla andra kopplingar (ändlock, X, T, L, Inside Corner, Outside Corner etc.) placera krympslangen så att den sträcker sig förbi änden ungefär 1/8 av en tum. När du har placerat krympslangen där det behövs, använd en värmepistol för att krympa slangen för att linda runt LED Flex Neon-anslutningspunkterna.

OBSERVERA: SÄTTA INTE LED NEON FLEX ENERGI MED NÅGOT AV DET ÄNDÅ VARMT FRÅN VÄRMEPISTOLMONTERING.