en English

Vi är ett bra LED-ljusförsörjning, vänligen ta en översyn i vår Alibaba-butik först

Dess popularitet i kombination med Kinas framväxt som ett tillverkningsnav har lett till att miljontals individer och företag från hela världen söker tröst i den enhet som är Alibaba. Som med de flesta onlinerörelser finns det många bra balanserade av dåliga erfarenheter och en översiktlig sökning med sökordet "Alibaba-bedrägerier" skulle snabbt få dig att bekanta dig med kampen om att hitta leverantörer på Alibaba.

LED flexibel bandljusremsa | Hur man hittar bra LED-ljusleverantör från Alibaba

LED Flexible Ribbon Lighting Strip

Hur hittar man bra leverantörer på Alibaba?

 

Eftersom vi arbetar i LED-ljusområdet, så vår topp hade förändrats till Hur man hittar bra LED-lampsleverantör på Alibaba? Förstå också vår webbplatsdelning https://ledvv.en.alibaba.com och http://www.ledvv.com

 

Följande är alla ursprungliga råd från en Alibaba-guldleverantör:

 

LED-ljusleverantörer älskar Alibaba hatar dem också.

 

Som köpare av LED-lampor vet du kanske inte att Alibaba hade tagit ut en mycket hög kostnad från LED-lampsleverantörer. Men Alibaba är den största onlineplattformen i Kina, gör också bästa marknadsföring, så vi har inget val att acceptera att använda Alibaba och betala höga kostnader för att vara guldleverantör.

Detta är anledningen till att Alibaba hade ett brett utbud av LED-ljusleverantörer från Kina.

30cm LED Cube Seat | Hur man hittar bra LED-ljusleverantör från Alibaba

30 cm LED Cube Seat

Men Alibaba är inte nöjd med B2B-plattformens monopolsituation i Kina, de vill ha mer. Så de skapade LED Lights Product Showcase som kan få bättre ranking än andra LED Lights produkter utan showcase. Sälj även per fem monter till LED-lampsleverantören för 2000 USD per år. Detta är ett populärt sätt att få mer uppmärksamhet för LED-ljusleverantörer, vilket hände för många år sedan...

 

Då hade tiden för LED-ljus-showcasen passerat, eftersom ett annat sätt att hjälpa LED-ljusleverantören att få mer uppmärksamhet – också kan hjälpa Alibaba att få mer pengar hade varit marknadsföring. Detta är betala per klick. Oavsett hur mycket pengar du hade betalat till ditt Alibaba-konto, kommer de att klickas på. Ull kommer från fårens rygg. Så kampanjkostnaderna fortsätter att stiga, priserna på LED-lampor fortsätter att stiga. Betala ingenting för att per klick kommer ingen chans att visas på förstasidan.

 

LED-ljusfabriken har höga driftskostnader, LED-ljushandelsföretaget hade en chans att göra det bättre än LED-ljusfabriken på Alibaba-rankningen, bara betala-per-klick. Hur som helst, jag gillar inte att Alibaba driver det, men det betyder inte att alla är LED-ljushandelsföretaget på första sidan, vissa LED-ljusfabriker provar det också, men orättvist för bra LED-ljusleverantör. Alibaba hade fått ut för mycket pengar!

 

Det räcker fortfarande inte. Känner du till Alibaba Trade Assurance? Om LED Lights leverantör använder Alibaba handel Assurance kan få bättre rang, men också begära LED Lights leverantör använder Alibaba logistik. Många bra LED-ljusleverantörer har VIP-fraktkonto, priset för Alibaba-logistik är mycket dyrare. Samtidigt kan Alibaba ta ut högt pund från varje affär, precis som återförsäljningsföretag gör. Om vi ​​inte använder Alibaba trade assurance kan du inte hitta oss från förstasidan också.

 

Det bättre sättet att hitta bra LED-ljusleverantör enligt nedan,

  1. Kontrollera fler sidor efter att du har sökt ditt sökord
  2. Använd Alibaba RFQ
  3. Skicka förfrågningar till olika LED-ljusleverantörer angående din målmodell
  4. Kontrollera LED-ljusprovet innan beställning
  5. Ny leverantör använder Paypal eller Alibaba-försäkran
  6. Kom till Kina och besök LED-ljusfabriker innan du beställer

Vi tror att vi är en bra leverantör av LED-ljus, kan skräddarsy LED-ljus, tillhandahåller även LED-ljuslösning för projekt, du kan besöka vår webb på https://ledvv.en.alibaba.com och http://www.ledvv.com

Tack för din tid!