en English

LED strömförsörjning ger någon metod för spänningsdelning för att möta LED Strip Lights/Neon LED Flex behov.

Filtrera pulserande likspänning till en ren likspänning för LED Strip Lights/Neon LED Flex användning. Ändra växelspänningen till pulserande likspänning med endera halvvågen eller helvågskorrigering. Reglera strömförsörjningens uteffekt i proportion till den applicerade belastningen.

LED Strip Connect

LED Strip Connect

 

En strömkälla är en elektronisk krets som omvandlar spänningen hos en växelström (AC) till en likströmsspänning (DC). Den består i princip av följande delar: transformator, likriktare, filter och regulatorkretsar.

LEDVV kan erbjuda LED-strömbrytare, vattentät strömbrytare, regntät strömbrytare till olika typer av LED-ljus.
Varje strömbrytare är extremt säker och stabil efter 5 gånger testning. LED-strömförsörjning som ett av våra LED-ljustillbehör vinner kundens gunst genom sin höga effektivitet, tillförlitlighet och långa livslängd. Inbyggt överspännings-, överströms- och kortslutningsskydd. PWM-design, se till att strömförsörjningen är stabil och hög effektivitet. Konstant spänningsutgång, anta stabil strömförsörjning för LED-belysning för att nå lång livslängd. Anti-jamming, godkänt EMC-test, våg mindre än 20MV.
Alla våra krafter har ISO9001, CE, FC, ROHS certifiering. Våra strömbrytare används i stor utsträckning inom industriell automation, inomhus och utomhus LED-belysning, LED-belysningsteknik.
Strömförsörjningsdetaljer

Strömförsörjningsdetaljer

Oavsett om du bygger dina egna LED Strip-ljus, fixar och eftermonterar befintliga LED-armaturer eller köper nya neon LED-lampor, måste du hitta rätt strömkälla för dina LED-produkter.

Det är inte svårt att välja led-ljus strömförsörjning.

LED Strip eller Neon LED Flex vanligtvis med ingång på DC5V, DC12V eller DC24V, det är mycket viktigt att inte göra fel spänning. När du bygger en LED-armatur eller byter ut en dålig strömförsörjning är det viktigt att först verifiera att utspänningen är kompatibel med LED-spänningen. LED-produkter med inbyggda strömregulatorer kommer vanligtvis att vara ganska bra när det gäller att specificera vilken inspänning som ska användas.

Eller så kommer LED-armaturen inte att fungera, ibland kommer den att förstöras.

När du har bekräftat spänningen, ta reda på hur många watt ditt ljus kommer att förbruka. Se till att ha en tillräckligt stor strömförsörjning genom att ge dig själv en 20% kudde över den totala watt du beräknar från dina lysdioder. Om du hoppas kunna köra mer än en lampa från en strömkälla, måste du summera watten för att hitta det totala watt som används. Detta kan enkelt göras genom att multiplicera din totala watt med 1.2 och sedan hitta en strömkälla som är märkt för den effekten.

Till exempel behöver 80w inomhus LED Strip 1st 100w nätaggregat

Om dina lysdioder är dimbara och du vill justera deras ljusstyrka, se till att du väljer ett nätaggregat som har dimningsmöjligheter. Strömförsörjningsspecifikationerna bör ange om en strömkälla är dimbar eller inte och vilken typ av dimmerstyrning den använder.

Lösningen för Normal Strömförsörjning + Dimmer Controller kommer att göra en bättre dimningsfunktion. Eftersom dämpande strömförsörjning alltid kontrollerar ljusstyrkan genom att justera strömmen som inte är exakta.

Om du vill ha mer assistent besök och kontakta oss LEDVV