en English

LEDVV är en leverantör av Wholesale LED-remsor gjord av högkvalitativt material och en fantastisk produktion process.

LED-strips är för närvarande en av de mest populära ljuskällorna, särskilt bland gör-det-själv-projektens entusiaster, eftersom de är lågprofilerade, lätta att sätta upp, energieffektiva och extremt mångsidiga. De används ofta för skåpbelysning, för displayer eller som omgivningsbelysning blandat med andra ljuskällor.

Låt oss ta en titt på exakt vad de är och hur de produceras.

led trappkantsprofil | Hur man producerar LED Strip Light i Fabrik

led trappkantsprofil

Vår produktionsprocess har i stor utsträckning varit automatiserade maskiner,

LED-paketmaskin, LED-inkapslingsmaskin, SMD Reflow Owen-maskin, SMT-maskin, lödpastaskrivare, extruderingsmaskin, åldringstestmaskin etc.

Alla dessa maskiner garanterar oss en stark produktionskapacitet och perfekt kvalitetsprestanda.

Vad mer, LEDVV är alltid i framkant på marknaden, nära fokuserad på marknadens efterfrågan och leder belysningstrenderna.

Nu LEDVV håller på att bli en av de mest kraftfulla och kända OEM/ODM LED-produkttillverkarna i Kina.

Musikläge LED Strip | Hur man producerar LED Strip Light i Fabrik

Musikläge LED Strip

Produktionsprocessen för flexibla LED-remsor (det vill säga FPC-remsor) enligt följande:

1. Utskrift av lödpasta. Efter att lödpastan har värmts upp, rör om den och lägg sedan en liten mängd på stencilen på tryckmaskinen. Mängden bör vara 3/2 av lödpastan när skrapan matas fram. *Var uppmärksam på FPC efter en provutskrift Huruvida lödpastan vid LED-kuddens position är full, om det finns mindre eller mer tenn, och var också uppmärksam på om det finns en kortslutning. skick. Denna kontroll är mycket kritisk, och om kontrollen inte är strikt kommer det att resultera i dålig kvalitet senare.

2. Patch. Sätt den tryckta FPC på fixturen och mata brädet automatiskt till placeringspositionen. Placeringsmaskinens program är förprogrammerat. Så länge det inte är några problem med placeringen av en skiva kommer produktionen att vara stabil senare. Vad som måste noteras här är att polariteten hos lysdioden och resistansvärdet för chipmotståndet inte ska förväxlas. En annan sak att notera är att monteringspositionen inte bör ändras.

3. Mellanliggande inspektionslänkar. Behöver vara uppmärksam på att kontrollera polariteten hos lysdioden på LED-remsan (om den är omvänd), om monteringen är förskjuten, om det finns en kortslutning, om motståndsvärdet är korrekt, etc.

4. Återflödeslödning. Det bör noteras här att återflödestemperaturen måste kontrolleras väl. Om den är för låg kommer lödpastan inte att smälta, och kalllödning kommer att ske; om den är för hög kommer FPC lätt att skumma. Dessutom bör förvärmningstemperaturen vara lämplig. Om temperaturen är för låg kommer flödet inte att avdunsta helt, och det kommer att finnas rester efter återflöde, vilket kommer att påverka utseendet; Pärlor.

5. Besiktning av färdig produkt. Här måste du kontrollera produktens utseende för att se om det är dålig lödning, lödkulor, kortslutningar osv. Sedan sker elinspektion för att testa om produktens elektriska prestanda är intakt och om parametrarna

LEDVV hålla sig till Erbjudandet Hög Kvalitet LED Flexibelt Strip med konkurrenskraftigt pris.

LEDVV garanterar att LED-ljuset strippar från material eller tillverkningsfel med 2-3 års period från inköpsdatum. Om det fastställs att det är defekt kommer vi att reparera eller byta ut LED Strip Light. Denna garanti täcker inte utseendeskador eller skador orsakade av handling, olyckor, missbruk, missbruk, försummelse, kommersiell användning eller modifiering av produkten eller någon del därav. Denna garanti täcker inte skador som orsakats av felaktig användning eller underhåll, anslutning till en felaktig strömförsörjning eller försök att reparera av någon annan än den anläggning som auktoriserats av LEDVV för att reparera produkten.

Reparation eller utbyte under denna garanti är kundens exklusiva gottgörelse. LEDVV ska inte hållas ansvarig för några oförutsedda skador eller följdskador som bryter mot någon uttrycklig eller underförstådd garanti för produkten, och såvida det inte är förbjudet enligt tillämplig lag, ska alla underförstådda garantier om säljbarhet eller lämplighet för ett visst ändamål med produkten vara giltiga under varaktigheten av produkten. denna begränsade garanti.

Endast LEDVV kan ändra, ändra eller modifiera denna begränsade garanti, och alla sådana ändringar, tillägg eller modifieringar ska vara skriftliga och utfärdade av LEDVV. För garantiservice och leveransinformation, skicka till [e-postskyddad].

Slutligen är standardgarantiperioden baserad på arbete 12 timmar om dagen. Om du behöver LED Strip-lampor för att arbeta 24 timmar om dygnet, vänligen bekräfta med oss ​​i förväg.