en English

Reklamskylten har ett brett användningsområde och används i nästan alla samhällsskikt. Annonsskylten inkluderar stora utomhusskyltar, dörrreklamskyltar (butiksskyltar), kolumnluftvärnskanoner, spraymålningsannonser och så vidare.

Det finns också många typer av reklamskyltar, i princip finns det tre typer:

1. Platt skylt-inklusive spraymålning, gravyrmålning och handmålning m.m.

2. Tredimensionell skylt, inklusive snideri, metallord, blister, etc.

3. Belysningsskyltar-inklusive ljuslådor, neonljus, led-skyltar, etc.

Spraymålningsskylt är den tidigaste typen av skylt som kan användas. Priset på spraymålningsskyltar är lågt, men reklameffekten är inte lika bra som den för lysande skyltar, så spraymålningsskylten har gradvis eliminerats, neonskyltar och LED-skyltar dyker upp på marknaden som en ny trend.

 

Vad är då skillnaden mellan neonskylt och LED-skylt?

LED-lysskyltar är den snabbast utvecklande typen under de senaste åren, täckningsgraden når 80% i stora städer, alla nya butiksskyltar och stora skyltar på taket anpassar LED-lysande skyltar. Fördelarna med led lysande skylt är mycket enastående, energisparande, miljöskydd, hållbarhet, bra reklameffekt, vindtät, vattentät och säker. LED-ljusande karaktärer inkluderar: lysande karaktärer i rostfritt stål, lysande karaktärer av harts, lysande karaktärer i akryl, lysande karaktärer i blister, ljuskaraktärer i ljuslåda och så vidare. LED färgglada skärmskyltar har blivit populära Nyligen baserat på förbättring av människors levnadsstandard och kontinuerlig förbättring av estetiska krav, LED färgglada skärm reklamskyltar blir oundviklig utvecklingstrend.

utomhus sekretessskärmar | Vad är skillnaden mellan neonskylt och LED-skylt

insynsskydd utomhus

Neonskylten berikade varje gata och gränd för många år sedan. Det är utan tvekan symbolen för välstånd och rikedom. Men nu har den ersatts av nya LED-produkter som ringde LED Neon Sign. LED Neon Sign är kombinationen av traditionell glas neonskylt och LED-källa. Samtidigt har den de rika färgerna som traditionellt glas neonljus och egenskaperna hos LED-källa. Den nyaste LED neonljus lysande tecken används vanligtvis för stora utomhusskyltar eller kreativa lysande modelleringsmönster. LED Neon Flex som en högkvalitativ flexibel dekorationsbelysning som kan böjas godtyckligt, ser ut som vanliga neonljus i glas, används som ljuskälla för skräddarsydda led neonskyltar.

LED Neon för skylt | Vad är skillnaden mellan neonskylt och LED-skylt

LED Neon för skylt

Custom Signare | Vad är skillnaden mellan neonskylt och LED-skylt

Custom Signare

LED anpassa neonskylt har högre ljusstyrka, jämfört med traditionella neonskyltar i glas, kan LED-neonskyltar spara mer än 80% av elektriciteten under samma ljusområde och displayfunktion.

LED Neon Sign kan arbeta vid låg temperatur (-40 ℃) och hög temperatur (+ 60 ℃) i mer än 10,000 XNUMX timmar. Underhåll krävs inte inom tre år efter normal användning, traditionella neonskyltar av glas kan endast fungera vid normal temperatur, vilket är kort livslängd och svår att reparera.

Arbetsspänningen för traditionella neonskyltar av glas är 15,000 XNUMX volt, och lätt att brytas, icke-vattentät. LED Neon Sign arbeta på DC12 Volt som är mycket säkra att röra vid och kan arbeta i gas, gas, giftig gas och andra brandfarliga och explosiva miljöer, Slagtålighet, syra- och alkalibeständighet, vind- och regntålig, mycket stark, kan användas både inomhus och utomhus.

LED Neon Sign har också många uttryckssätt, såsom slag, gradient, blandad missfärgning och så vidare, vilket kan realisera mer komplexa krav på kreativ modelleringsdesign och ha mer tillämplig miljö.