en English

Annonceskiltet har en bred vifte af anvendelser og bruges i næsten alle samfundslag. Annonceskiltet omfatter store udendørs billboards, dørreklameskilte (butiksskilte), søjleluftværskanoner, spraymalingsreklamer og så videre.

Der er også mange slags reklameskilte, grundlæggende er der tre typer:

1. Fladt skilt-inklusive spraymaling, graveringsmaling og håndmaling mv.

2. Tredimensionelt skilt - inklusive udskæring, metalord, blister osv.

3. Lysskilte-herunder lyskasser, neonlys, led-skilte mv.

Spraymaling skilt er den tidligste type skilte, der kan bruges. Prisen på spraymaling-skilte er lav, men reklameeffekten er ikke så god som den for lysende skilte, så spraymaling-skilte er gradvist blevet elimineret, neonskilt og LED-skilt vises på markedet som en ny trend.

 

Så hvad er forskellen mellem neonskilt og LED-skilt?

LED lysende skilte er den hurtigst udviklede type i de seneste år, dækningsgraden når 80% i store byer, alle nye butiksskilte og store udendørs tagbillboards tilpasser LED lysende skilte. Fordelene ved led lysende skilte er meget fremragende, energibesparende, miljøbeskyttelse, holdbarhed, god reklameeffekt, vindtæt, vandtæt og sikker. LED-lysende karakterer inkluderer: lysende karakterer i rustfrit stål, lysende karakterer af harpiks, lysende akrylkarakterer, lysende blisterkarakterer, lysende karakterer i lysboksen og så videre. LED farverige skærmskilte er blevet populært. For nylig baseret på forbedring af folks levestandard og løbende forbedring af æstetiske krav, LED farverige skærmreklameskilte bliver uundgåelig udviklingstendens.

udendørs privat skærme | Hvad er forskellen mellem neonskilt og LED-skilt

udendørs privatskærme

Neonskiltet berigede hver gade og gyde for mange år siden. Det er uden tvivl symbolet på velstand og rigdom. Men nu er det blevet erstattet af nye LED-produkter, som kaldte LED Neon Sign. LED Neon Sign er kombinationen af ​​traditionelt glas neonskilt og LED-kilde. Samtidig har det de rige farver som traditionelt glas neonlys og egenskaberne ved LED-kilde. Det nyeste LED neon lys lysende karakterer bruges normalt til store udendørs skilte eller kreative lysende modelleringsmønstre. LED Neon Flex som en højkvalitets fleksibel dekorationsbelysning, der kan bøjes vilkårligt, ligner almindelige glas neonlys, bruges som lyskilde til tilpasset led neonskilt.

LED Neon til skilte | Hvad er forskellen mellem neonskilt og LED-skilt

LED Neon til skilte

Custom Signare | Hvad er forskellen mellem neonskilt og LED-skilt

Custom Signare

LED Tilpas neonskilt har højere lysstyrke sammenlignet med traditionelt glas neonskilt, LED neonskilt kan spare mere end 80% af elektriciteten under det samme lysende område og displayfunktion.

LED Neon Sign kan arbejde ved lav temperatur (-40 ℃) og høj temperatur (+ 60 ℃) i mere end 10,000 timer. Vedligeholdelse er ikke påkrævet inden for tre år efter normal brug, traditionelle neonskilte af glas kan kun fungere ved normal temperatur, som er kort levetid og svær at reparere.

Arbejdsspændingen for traditionelle neonskilte af glas er 15,000 volt, og kan let brydes, ikke-vandtæt. LED Neon Sign arbejde ved DC12 Volt, som er meget sikre at røre ved, og i stand til at arbejde i gas, gas, giftig gas og andre brandfarlige og eksplosive miljøer, slagfasthed, syre- og alkalibestandighed, vind- og regntæt, meget stærk, kan bruges både indendørs og udendørs.

LED Neon Sign har også mange udtryksmåder, såsom slag, gradient, blandet misfarvning og så videre, som kan realisere mere komplekse kreative modelleringsdesignkrav og have mere anvendelige omgivelser.