en English

LED-voeding biedt een manier om aan spanningsverdeling te voldoen; LED-stripverlichting/Neon LED Flex nodig heeft.

Filter pulserende gelijkspanning tot een zuivere gelijkstroomspanning voor gebruik met LED-stripverlichting/Neon LED Flex. Verander de wisselspanning in pulserende gelijkspanning met een halve golf of full-wave rectificatie. Regel het uitgangsvermogen van de voeding in verhouding tot de toegepaste belasting.

LED Strip Connect

LED Strip Connect

 

Een voeding is een elektronische schakeling die de spanning van een wisselstroom (AC) omzet in een gelijkstroom (DC). Het bestaat in principe uit de volgende elementen: transformator-, gelijkrichter-, filter- en regelcircuits.

LEDVV kan het aanbieden van LED-schakelkracht, waterdichte schakelstroom, regenbestendige schakelstroom naar verschillende soorten LED-verlichting.
Elk van de schakelstroom is extreem veilig en stabiel na 5 keer testen. LED-voeding als een van onze accessoires voor LED-verlichting wint de gunst van de klant door zijn hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en lange levensduur. Ingebouwde bescherming tegen overspanning, overstroom en kortsluiting. PWM-ontwerp, zorg voor de stabiliteit en het hoge rendement van de voeding. Constante uitgangsspanning, veronderstel een stabiele voeding voor LED-verlichting om een ​​lange levensduur te bereiken. Anti-jamming, geslaagd voor EMC-test, golf minder dan 20MV.
Al onze krachten hebben de ISO9001, CE, FC, ROHS: certificering. Onze schakelkrachten worden veel gebruikt op het gebied van industriële automatisering, LED-verlichting voor binnen en buiten, LED-verlichtingstechniek.
Voedingsdetails:

Voedingsdetails:

Of u nu uw eigen LED-stripverlichting bouwt, bestaande LED-armaturen bevestigt en achteraf inbouwt, of nieuwe neon-LED-verlichting koopt, u ​​moet de juiste stroombron voor uw LED-producten vinden.

Het is niet moeilijk om de voeding voor led-verlichting te kiezen.

De LED-strip of Neon LED Flex heeft meestal een ingang van DC5V, DC12V of DC24V, het is erg belangrijk om geen verkeerde spanning te maken. Bij het bouwen van een LED-armatuur of het vervangen van een slechte voeding is het belangrijk om eerst te controleren of de uitgangsspanning compatibel is met de spanning van de LED's. LED-producten met ingebouwde stroomregelaars zijn meestal redelijk goed in het specificeren van de ingangsspanning die moet worden gebruikt.

Of de LED-armatuur zal niet werken, soms zal deze worden vernietigd.

Nadat je de spanning hebt bevestigd, ontdek je hoeveel watt je lamp zal verbruiken. Zorg ervoor dat je een voldoende grote stroomvoorziening hebt door jezelf een kussen van 20% te geven over het totale wattage dat je berekent op basis van je LED's. Als u meer dan één lamp van één voeding wilt gebruiken, moet u de wattages bij elkaar optellen om het totale gebruikte watt te vinden. Dit kan eenvoudig worden gedaan door uw totale wattage met 1.2 te vermenigvuldigen en vervolgens een voeding te vinden die geschikt is voor dat wattage.

Bijvoorbeeld, 80w indoor LED Strip heeft 1 stuks nodig 100w-voeding

Als je leds dimbaar zijn en je wilt hun helderheid aanpassen, zorg dan dat je een voeding kiest die dimmogelijkheden heeft. In de specificaties van de stroomvoorziening moet worden vermeld of een stroombron dimbaar is of niet en welk type dimmerregeling deze gebruikt.

De oplossing voor normale voeding + dimmercontroller zorgt voor een betere dimfunctie. Omdat dimmende voeding altijd de helderheid regelt door stroom aan te passen die niet nauwkeurig is.

Als u meer assistenten wilt bezoeken en contact met ons wilt opnemen? LEDVV