en English

LED Strip belysning er den mest populære type til pools, fordi LED-lys kan bruges til pools i jorden eller over jorden og er energieffektive. De kommer i forskellige farver, og da de er så lyse, behøver du måske kun få IP68 LED Strip for tilstrækkelig belysning.

LED strip lys er IP68 bedømt men alligevel er de beskyttet af et lag af polycarbonatmateriale. Inden LED strip lys monteres i svømmehallen, tømmes poolen. Bagefter monteres et lag stribelys eller anden LED-belysning.

IP68 LED Strip Light er holdbart nok til alle miljøer fra omgivende belysning ved poolen til udvendig arkitektonisk belysning. Dette fuldt nedsænkelige lysbånd kan modstå barske elementer såsom sollys og saltvand og fås i tilpassede længder op til 81.5 fod. Alsidigheden og den høje kvalitet af dette lysbånd gør den fantastisk til store projekter.

Denne undervands LED Strip er 24V 10m/rulle eller 20m/rulle,
Har brug for arbejde med Transformer sammen,
Kan fastgøres på væggen af ​​swimmingpool ved Fix kanal + skruer.
Kan styre farveskiftet ved RGB LED-controller.
LED Strip Connect 24v

LED Strip Connect 24v

IP68 LED Strip

IP68 LED Strip

Vandtætte LED Strip-lys har en speciel plastbelægning kaldet en IP-klassificeret belægning. Denne belægning er designet for at forhindre fugt i at nå ind de interne komponenter og forårsager en kortslutning.

Striplysene kommer med 3M tape, clips og lim, som kan fiksere båndet godt. Hver 3 lysdiode kan skæres, let at gøre-det-selv efter dit behov. IP68 vandtæt klassificering, kan bruges udendørs og under vand.

Vores vandtætte båndlys er fuldstændig indkapslet i UV-bestandig silikone, så de er fuldt nedsænkelige og vil aldrig gulne.

Et LED-bånds udseende ligner et bånd, så det kan også kaldes LED-bånd. Dette kan let bøjes lodret og vandret, så du kan følge enhver form arkitektonisk og tillader sømløst, kontinuerligt lys uden skygge. Disse funktioner og fordele betyder, at LED strip er en alsidig løsning til mange applikationer og kan bruges i detailhandel, kommercielle og private projekter.

Swimmingpool LED Strip

Swimmingpool LED Strip

Sådan bestiller du LED Strip belysning

For at finde den bedst egnede LED Strip til et projekt, bør brugerne først overveje de områder, hvor den vil blive installeret;
– Et tørt område i bygningen, hvor der kan samle sig støv, såsom trapper eller et loft.
– Et fugtigt område i nærheden af ​​aircondition eller træer.
– Et udendørs område udsat for sollys og regn.
– Et område, der har en risiko for oversvømmelse, beliggende i nærheden af ​​vand eller installeres under vandet.

Forståelse af IP-klassificeringer i LED Strip-produkter

IP20 – Velegnet til intern brug, ikke vandtæt. Kan tørres af, men strømmen skal være slukket under rengøring.
IP65 – Kan udsættes for regnvand, men kan ikke nedsænkes i vand.
IP67 – Kan nedsænkes i 15 cm til 1 m vand i en mellemlang periode på 30 min.
IP68 – Kan nedsænkes i vand op til 4 meter, men vær opmærksom på tilslutningspunktet.