en English

Den svala och bekväma poolen är verkligen det rätta valet för den varma sommaren, men solljuset är för starkt under dagen och ljuset är otillräckligt på natten. Vad ska vi göra?

Simbassänglampor är undervattenslampor för att säkerställa belysningen av poolen på natten. Simbassängen lyser vanligtvis med litet och utsökt utseende, antar helt nytt anti-korrosionsmaterial och chassit är fixerat med skruvar. Simbassänglampor är i allmänhet LED-ljuskällor, anta ett transparent lock med extremt hög ljusgenomsläpplighet. LED kallas fjärde generationens ljuskälla eller grön ljuskälla, som har egenskaperna energibesparing, miljöskydd, liten volym, lång livslängd och så vidare. Den har starka prydnads- och belysningsfunktioner genom att installeras i poolen.

Förutom simbassänger används poolbottenlampor även för undervattensbelysning som varma källor, fontäner, landskapspooler, massagepooler etc. Det kan inte bara användas för belysningen i botten av poolen, utan även låta simmaren ser situationen på botten av bassängen. Lägger även till grädde på moset till poolen, och gör poolen på natten mer färgstark och vacker, vilket kan sägas vara det bästa av två världar.

När vi köper poollampan måste vi ta hänsyn till den dammtäta och vattentäta klassidentifieringen. Simbassänglampans vattentäta kvalitet bör vara IP68. IP20 används vanligtvis inomhus, IP65 används vanligtvis utomhus, endast IP68 kan appliceras under vatten.

Det ska inte bara vara vattentätt, utan också förhindra elektriska stötar. Installationen av poollampan måste kontrolleras strikt under människokroppens säkerhetsspänning under 36V (särskild transformator krävs). Simbassänglampor installeras under vattnet i poolen för belysningsfunktion. Därför är dess märkspänning i allmänhet mycket låg, vanligtvis 5V/12V/24V. Vi använder vanligtvis strömförsörjning för att säkerställa att arbetsspänningen för de externa och interna kretsarna inte överstiger 24V.

Pool LED Strip | Vilken typ av lampor används i pooler

Pool LED Strip

Undervattens LED Strip Funktioner:

1.IP 68 Vattentät:

Silikonbeständig mot saltspray, tillsammans med en rimlig vattentät design, kan även i havet fungera under lång tid.

2. Giftfri och miljövänlig:
Användning av silikongummi av tillsatstyp, det skiljer sig från silikongummi av kondenseringstyp, vulkanisering utan att flyktiga ämnen produceras, giftfria och miljövänliga efter vulkanisering.

3. Inflammerande retarderande V-0:
Lim kan vara flamskyddande, är för närvarande den enda flamskyddande flexibla LED-ljusremsan.

4. Motståndskraftig mot låg temperatur -50°C:
I miljön inte mindre än -50°C, icke-härdande för led-remsor, flexibilitet har ingen förändring, speciellt lämplig för användning på vintern.

5. Beständig mot höga temperaturer:
Silikon kan fungera under lång tid i 260°C-miljön, men på grund av LED-egenskaperna är arbetsmiljön inte högre än 80°C.

6. Motståndskraftig mot gulning:
Gulnar inte inom 3 år för användning under vatten.

Mini LED golvinfällda lampor | Vilken typ av lampor används i pooler

Mini LED golvinfällda lampor

Mini undervattens infälld ljusfunktion:

Den egenutvecklade, privata formen Mini Floor Recessed Spot Lights antar 6063 aluminium för lätt kroppsmaterial, antar 304 rostfritt stål för ytring, som har korrosionsbeständighet, hög temperaturbeständighet, aldrig missfärgad. Ytan på huvudkroppen tål trycket över 300 kg, , och är verkligen hållbar.

Skyddsklass IP68, kan inte bara appliceras utomhus, utan kan även användas under en meter vatten.

Vi använder Epistar Chip LED för detta utomhusbegravda ingroundljus, 12V 1watt, 90-100lm ljusstyrka, har rika färgalternativ som gult ljus, varmvitt ljus, vitt ljus, kallvitt ljus, rött, grönt, blått, RGB intern kontroll och så vidare.

LED Step Deck Lights kommer att vara ett bra val för trappstegsindikatorbelysning, verandaväggsfot, vägar, torg, trottoarer, trädgårdar, simbassänger, broar och andra utomhusutrymmen. Stöd även gör-det-själv-design, såsom stjärnljuseffekter.

Poolljus | Vilken typ av lampor används i pooler

Poolen ljus

Undervattens LED-lampa Funktioner:

– Härdat glas med hög ljusgenomsläpplighet –

Led-chip med hög ljusstyrka ingår: Bridgelux / Epistar / Cree / Citizen / Customized

– Rostfritt stål ( 201/304/316 ) kropp + skruvar

– Belysning robust konstruktion och rigorös tillverkningsprocessteknik, 100 % vädertätt hölje

– Hög korrosionsbeständighet

– Hög värmeavledning

– Märkesförare: Kegu / Lifud / DONE / Customized

– – Starka vattentäta bultar

 

Låt oss slutligen sammanfatta hur man väljer poollampan korrekt.

1. Korrelation mellan skalmaterial och miljö.

2. Belysningens penetration, struktur och prestanda.

3. Kraftdesign, ljus färgtemperatur, oavsett om det är din idealiska designeffekt.

4. Lätt att installera, överensstämmer med IP68-standarden, vattentät och elsäker, säker och stabil, perfekt service efter försäljning.